CP Reprografia (300h)

Escola Antoni Algueró > Cursos > Cursos > Certificats de Professionalitat > CP Reprografia (300h)

INFORMACIÓ DEL CURS

CP Reprografia (300h)

7 de març de 2018

DIRIGIT A PERSONES DESOCUPADES

Dirigit a persones en situació d’atur que estiguin inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya en la data d’inici del curs.

OBJETIU DEL CURS

Recepcionar i despatxar l’encàrrec del client i realitzar la reproducció, enquadernació funcional i altres acabats propis de reprografia preparant els materials necessaris i ajustant les diferents màquines i equips reprogràfics segons les indicacions de qualitat i de producció establertes aplicant el pla de prevenció de riscos laborals i de protecció ambiental.

Principals sortides professionals:

  • Dependents de reproducció de documents (fotocòpies)
  • Operaradores de màquina de reprografia (impressió arts gràfiques)
  • Operari de reprografia
  • Operari d’acabats de reprografia

duls que composen el programa

  • Recepció i despatx de treballs de reprografia. 70 hores
  • Reproducció d’equips de reprografia. 80 hores
  • Operacions d’acabat en reprografia. 70 hores
  • Mòdul de pràctiques professionals no laborables. 80 hores (Es realitzaràn al finalitzar el curs)

NOTA: Per accedir a aquestes formacions cal tenir com a mínim el Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) o qualsevol titulació que tingui equivalencia a a efectes laborals amb el Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO). Si no caldrà fer una prova de competències bàsiques de nivell 2.

Per tal de fer la preinscripció és necessari presentar el currículum, la còpia del document d’identitat (DNI o NIE), la còpia del full de demanda d’ocupació de l’oficina de treball i la còpia compulsada del títol acadèmic, juntament amb el full d’inscripció degudament omplert.

Aquesta oferta formativa està vinculada a la convocatòria de subvencions per a la realització d’accions de formació d’oferta en àrees prioritàries dirigides prioritàriament a persones en situació d’atur que promou el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (RESOLUCIÓ TSF72392/2016, de 25 d’octubre). Els cursos resten condicionats a l’atorgament de la subvenció i estan finançats pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fondo Social Europeu.

Per participar en els cursos cal estar donat d’alta a les Oficines de Treball de la Generalitat del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) com a demandant d’ocupació i tenir la demanda actualitzada.

 

Descarrega TEMARI COMPLET

 

ID del curs ARGI0309
Certificat de professionalitat Nivell 2
Cost 100% subvencionat
Durada 220h (+80h pràctiques)
Inici Maig de 2018 / De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h
Descàrregues
Fitxa del Certificat

 

COMPARTEIX-HO